Kupi povoljno shop

Kontakt

Kupi povoljno d.o.o.
Batajnički drum 299
11 080 Zemun-Beograd, Srbija
+381 11 7870-630
office@kupipovoljno.rs

Info telefon +381 11 7870-627

Besplatna dostava za porudžbine preko 1.990,00

Načini plaćanja Pouzeće, Kartice, PayPal

CeneSve cene na sajtu su sa PDV

Kategorija Recepti

  • 14.06.2017.

    Sastojci: 3 kašike kakaa u prahu 1 kašika putera od kikirikija 1 zrela banana 1 vanilin šećer ½ kašičice cimeta u prahu 300 ml bademovog ili kokosovog mleka malo kokosovog brašna po ukusu  Azucar Demero smeđeg šećera   Priprema: U blender stavite kakao, kikiriki puter, bananu, vanilin šećer i cimet. Uspite mleko i dobro izmešajte. Čokoladni napitak pospite kokosovim brašnom i poslužite odmah.

    Opširnije
  • Džem od višanja sa smeđim šećerom

    Džem od višanja sa smeđim šećerom

    14.06.2017.

    Sastojci: 2.5 kg višanja marela 1.5 kg  Azucar Demero smeđeg šećera   Priprema: Oprane i očišćenje višnje pospite šećerom, pomešajte i ostavite da odstoje dok ne puste sok. Zatim sve zajedno stavite da se kuva. Kada smesa provri, smanjite temperaturu i kuvajte uz povremeno mešanje i skidanje pene, dok sve ne provri na otprilike 2/3 početne zapremine, odnosno sve dok sok ne počne da liči na sirup. Sipajte džem u zagrejane...

    Opširnije
  • Džem od kajsija sa đumbirmom i smeđim šećerom Azucar Demero

    Džem od kajsija sa đumbirmom i smeđim šećerom Azucar Demero

    29.05.2017.

      Sastojci: 3 kg kajsija 1,6 kg  Azucar Demero smeđeg šećera 4-5 kašika sveže rendanog đumbira 6 kašika isceđenog soka od limuna   Priprema: Oprane i odvojene od koštica kajsije staviti u šerpu, dodati smeđi šećer, đumbir i limunov sok. Na visokoj temperaturi kuvati do momenta klučanja, a zatim smanjiti temperaturu i kuvati još oko 30 minuta uz često mešanje. u tople tegle sipati džem.

    Opširnije
  • Panzanella - Italijanska salata sa hlebom

    Panzanella - Italijanska salata sa hlebom

    29.05.2017.

    Panzanella ili panmolle je italijanska salata sa hlebom i paradajzom, koja je veoma popularna tokom letnjih dana. Evo kako da se ovaj ukus i aroma mediterana nađu i u vašoj činiji. Za 4 porcije potrebno je: •    1 konzerva  Mutti pelat paradajza •    1 komad bajatog hleba •    2 crvene paprike •    2 žute paprike •    2 čena belog luka, oljuštena i narezana...

    Opširnije
  • Zdrava pica od lana

    Zdrava pica od lana

    29.05.2017.

    Lan je veoma moćna biljka jer sadrži dosta nutritivnih materija. Bogat je omega 3 masnim kiselinama, vitaminima B1, B2 i C, kao i gvožđem, magnezijumom, kalcijumom i ostalim mineralima. U kombinaciji sa picom, dobija se njena zdravija varijanta, pa ko voli, nek izvoli: Za ovaj recept potrebno vam je: •    za testo -lanene semenke 250g -jaja 2 komada -rendani parmezan 120g •    za nadev - italijanska kobasica 1 komad - kuvani brokoli 1/2 šolje...

    Opširnije
  • Posni pirinač sa tunjevinom

    Posni pirinač sa tunjevinom

    29.05.2017.

    Ukoliko vam je ponestalo ideja šta biste spremali za ručak tokom dana posta, predlažemo vam ukusan pirinač sa tunjevinom, bogatog ukusa i nutritivne vrednosti.  Sastojci: 1 šolja  Riso Gallo pirinča 1 konzerva  La perla tunjevine u sopstvenom soku 1 glavica crnog luka 1 čen belog luka 1 manji paradajz 10 komada kapara 50 g sojinog sira malo graška nekoliko maslina malo vlašca i ruzmarina, so po ukusu 2 kašike  Carapelli ekstra...

    Opširnije
  • Marinirane zelene masline

    Marinirane zelene masline

    29.05.2017.

    Vreme pripreme: 15 minuta Recept za 4 osobe Sastojci: 250 g Il  Capitano zelenih maslina sa semenkama 1 kašika kima 2 kašičice crnog bibera 4 veze svežeg ruzmarina malo svežeg timijana 2 kašičice svežeg origana 15 čena belog luka 2 kašičica čili paprike mrvljene 4 kašike  Carapelli ekstra devičanskog maslinovog ulja morska so po ukusu   Priprema: Napraviti mali prorez na maslinama sa obe strane. Prosušite semenke kima i biber...

    Opširnije
  • Salata sa tunjevinom i krompirom

    Salata sa tunjevinom i krompirom

    29.05.2017.

    Savršen obrok ako postite, a želite, da Vaša kuhinja danas ima šmek pravog mediterana. Za ovaj recept potrebno Vam je: •    La Perla tunjevina u sopstvenom soku 1 konzerva •    krompir 4 komada •    crni luk 1 komad •    malo kuvanog graška •    crveni luk 1 komad •    senf 50g •    sok od limuna 2 kašike...

    Opširnije
  • Pileći scallopini sa mariniranim šampinjonima

    Pileći scallopini sa mariniranim šampinjonima

    29.05.2017.

    Iako je prva asocijacija na scallopini teletina, ovo poznato italijansko jelo može se napraviti od bilo kog mesa, pa čak i povrća. Prava preporuka za romantičnu večeru u dvoje. Vreme pripreme: 40 min Recept za 2 osobe Kalorija po porciji: 542 cal     Sastojci: 2 fileta pilećih grudi 140 g  Il Capitano mariniranih šampinjona ½ šolje brašna so i biber u zrnu, po ukusu 1 čen belog luka, izgnječen ¼ šolje putera kapar, po ukusu 2...

    Opširnije
  • Tikvice na italijanski način

    Tikvice na italijanski način

    29.05.2017.

    Lagani, osvežavajući ručak bez mesa, najbolje ističe predivan ukus tikvica. Sastojci: 4 tikvice 300 g  Mutti pelata 50 g zelenih maslina 3 kašike  Carapelli ekstra devičanskog maslinovog ulja 200 g kačkavalja 1 kašika putera 1 manja glavica crnog luka bosiljak, origano, mešavina začina   Priprema: Tikvicama odsecitei drške, a potom ih uzdužno presecite napola. Kašičicom pažljivo izdubite sredinu i potom tu izvađenu smesu sitno...

    Opširnije
  • Pasta alla Nerano

    Pasta alla Nerano

    29.05.2017.

    Veruje se da ovo jelo datira od 1950. kada ga je prvi put napravila izvesna Maria Grazia, vlasnica istoimenog restorana u marini Marina del Cantone koja gleda na plaže ispod Nerana.   Recept za 4 osobe Sastojci: 1 pakovanje  Rumo penne 400 g tikvica 400 g parmezana 100 g putera 3 čena belog luka 1 šaka svežeg bosiljka 2 kašike  Carapelli ekstra devičansko maslinovo ulje   Priprema: Tikvice isecite na kolutove i prodinstajte ih u velikom tiganju na 2...

    Opširnije
  • Originalni italijanski recept za pizza testo

    Originalni italijanski recept za pizza testo

    15.05.2016.

    Dešava vam se da testo za pizzu ponekada bude dobro, a ponekad baš i ne? Kao i u svim italijanskim receptima, tajna dobrog testa za pizzu je u malim tehnikama, ali i u kvalitetnim sastojcima. U toj kombinaciji nemoguće je omanuti. Ovo je fantastičan, pouzdan, italijanski recept za testo za pizzu. Najbolje rezultate daje italijansko brašno tipa "00", koje je finije od domaćeg brašna, i čini da testo bude neverovatno super-glatke teksture. Ako koristite...

    Opširnije
  • Čokoladni rolat sa brusnicama

    Čokoladni rolat sa brusnicama

    15.05.2016.

    Savršeni spoj svežeg ukusa brusnice i zdrave i prefinjene tamne čokolade u ovom rolatu dolaze do izražaja. Relativno brzo se sprema i idealan je uz kapućino ili druge tople napitke.   Za koru vam je potrebno: 100 g Schogetten tamne čokolade 120 g putera 120 g brašna malo soli 7 jaja 150 g smeđeg šećera Azucar Demero 2 kašike kakaa Za fil vam je potrebno: 250 grama brusnica 1 kesica želatina 80 g šećera 300 ml slatke pavlake 1 kašika...

    Opširnije
  • Napravite pesto sos kao prave Italijanke

    Napravite pesto sos kao prave Italijanke

    15.05.2016.

    Pesto sos je tradicionalni italijanski sos koji je neizostavan izbor svakog istinskog ljubitelja italijanske kuhinje. Veoma je osvežavajući, lagan, lako se priprema i može se koristiti na mnogo načina, kao preliv za špagete, pice, salate, krompir i dodatak jelima s mesom.  Postoji mnogo varijacija spravljanja ovog sosa i svi vrhunski italijanski šefovi kuhinje se utrkuju ko če napraviti bolji, ali postoje tipični sastojci tradicionalnog pesta, a to su svež bosiljak,...

    Opširnije
  • Sicilijanski cannoli sa pomorandžom

    Sicilijanski cannoli sa pomorandžom

    15.05.2016.

    Unesite malo mediteranskog šmeka u vašu kuhinju uz Cannoli (od reči cannolo - "male tube"), ukusni, kremasti specijalitet. Sve što vam je potrebno je: •    2 šoljice pšeničnog belog brašna •    1 mala kašika mlevenog cimeta •    2 kašike kokosovog ulja •    1 kašika smeđeg šećera Azucar Demero •    pola male...

    Opširnije
  • Loptice u italijanskom paradajz sosu

    Loptice u italijanskom paradajz sosu

    15.05.2016.

    Pripremite piletinu na sasvim neobičan način, upotpunite je italijanskim paradajz sosom i bićete prijatno iznenađeni ovom kombinacijom ukusa. Za loptice vam je potrebno: 800 gr kuvanog pilećeg belog mesa 500 gr feta sira 125 gr maslaca  2 čena belog luka 50-ak gr kikirikija u zrnu Za italijanski sos vam je potrebno: •    1 kašika Carapelli ekstra devičanskog maslinovog ulja •    2 crna luka, iseckana •    2 čena belog luka,...

    Opširnije
  • Slasni raj: Meringue torta

    Slasni raj: Meringue torta

    15.05.2016.

    Dovoljno je da pogledate fotografiju i da vam “pođe voda na usta”. Evo kako da napravite ovu slasnu deliciju: Potrebno je: •    150 g kristal šećera •    6 Belanaca •    175 g šećera u prahu •    1 kašika sirćeta  •    6 dl slatke pavlake •    160 g Schogetten tamne čokolade+50 gr Priprema: Umutite belanca u čvrst sneg....

    Opširnije
  • Zelena pasta sa pesto sosom

    Zelena pasta sa pesto sosom

    15.05.2016.

    Za pripremu ovog jela nije potrebno više od 15 minuta, a svrstava se među najukusnije specijalitete italijanske kuhinje.  Sastojci: • 400 gr kuvane testenine po želji • 150 gr ovčjeg sira za pesto sos: •    2 grančice svežeg bosiljka •    1dl Carapelli BIO ORGANIC ekstra devičanskog maslinovog ulja •    100 grama sitno iseckanih pinjola  •    nekoliko čena belog luka •    100 grama...

    Opširnije
  • Focaccia al pomodoro

    Focaccia al pomodoro

    15.05.2016.

    Ukusan italijanski hleb pod nazivom Focaccia se pravi u različitim varijantama. U kombinaciji sa paradajz pasatom je specijalitet u regionima u Apulija i Bazilikata regijama. Testo sa umakom od paradajza je odličan aperitiv ili predjelo, ali se može začiniti i mocarela sirom ili svežim povrćem, kao što su paprika, patlidžan ili tikvice.  Potrebno je: •    1 srednji krompir •    500 g pšeničnog brašna tipa 00 ...

    Opširnije