Kupi povoljno shop

Kontakt

Kupi povoljno d.o.o.
Batajnički drum 299
11 080 Zemun-Beograd, Srbija
+381 11 7870-630
office@kupipovoljno.rs

Info telefon +381 11 7870-627

Besplatna dostava za porudžbine preko 1.990,00

Načini plaćanja Pouzeće, Kartice, PayPal

CeneSve cene na sajtu su sa PDV

Kategorija Recepti

  • Originalni italijanski recept za pizza testo

    Originalni italijanski recept za pizza testo

    15.05.2016.

    Dešava vam se da testo za pizzu ponekada bude dobro, a ponekad baš i ne? Kao i u svim italijanskim receptima, tajna dobrog testa za pizzu je u malim tehnikama, ali i u kvalitetnim sastojcima. U toj kombinaciji nemoguće je omanuti. Ovo je fantastičan, pouzdan, italijanski recept za testo za pizzu. Najbolje rezultate daje italijansko brašno tipa "00", koje je finije od domaćeg brašna, i čini da testo bude neverovatno super-glatke teksture. Ako koristite...

    Opširnije
  • Čokoladni rolat sa brusnicama

    Čokoladni rolat sa brusnicama

    15.05.2016.

    Savršeni spoj svežeg ukusa brusnice i zdrave i prefinjene tamne čokolade u ovom rolatu dolaze do izražaja. Relativno brzo se sprema i idealan je uz kapućino ili druge tople napitke.   Za koru vam je potrebno: 100 g Schogetten tamne čokolade 120 g putera 120 g brašna malo soli 7 jaja 150 g  šećera 2 kašike kakaa Za fil vam je potrebno: 250 grama brusnica 1 kesica želatina 80 g šećera 300 ml slatke pavlake 1 kesica vanilinog šećera Za...

    Opširnije
  • Napravite pesto sos kao prave Italijanke

    Napravite pesto sos kao prave Italijanke

    15.05.2016.

    Pesto sos je tradicionalni italijanski sos koji je neizostavan izbor svakog istinskog ljubitelja italijanske kuhinje. Veoma je osvežavajući, lagan, lako se priprema i može se koristiti na mnogo načina, kao preliv za špagete, pice, salate, krompir i dodatak jelima s mesom.  Postoji mnogo varijacija spravljanja ovog sosa i svi vrhunski italijanski šefovi kuhinje se utrkuju ko če napraviti bolji, ali postoje tipični sastojci tradicionalnog pesta, a to su svež bosiljak,...

    Opširnije
  • Sicilijanski cannoli sa pomorandžom

    Sicilijanski cannoli sa pomorandžom

    15.05.2016.

    Unesite malo mediteranskog šmeka u vašu kuhinju uz Cannoli (od reči cannolo - "male tube"), ukusni, kremasti specijalitet. Sve što vam je potrebno je: •    2 šoljice pšeničnog belog brašna •    1 mala kašika mlevenog cimeta •    2 kašike kokosovog ulja •    1 kašika kristal šećera •    pola male kašike...

    Opširnije
  • Loptice u italijanskom paradajz sosu

    Loptice u italijanskom paradajz sosu

    15.05.2016.

    Pripremite piletinu na sasvim neobičan način, upotpunite je italijanskim paradajz sosom i bićete prijatno iznenađeni ovom kombinacijom ukusa. Za loptice vam je potrebno: 800 gr kuvanog pilećeg belog mesa 500 gr feta sira 125 gr maslaca  2 čena belog luka 50-ak gr kikirikija u zrnu Za italijanski sos vam je potrebno: •    1 kašika Carapelli ekstra devičanskog maslinovog ulja •    2 crna luka, iseckana •    2 čena belog luka,...

    Opširnije
  • Slasni raj: Meringue torta

    Slasni raj: Meringue torta

    15.05.2016.

    Dovoljno je da pogledate fotografiju i da vam “pođe voda na usta”. Evo kako da napravite ovu slasnu deliciju: Potrebno je: •    150 g kristal šećera •    6 Belanaca •    175 g šećera u prahu •    1 kašika sirćeta  •    6 dl slatke pavlake •    160 g Schogetten tamne čokolade+50 gr Priprema: Umutite belanca u čvrst sneg....

    Opširnije
  • Zelena pasta sa pesto sosom

    Zelena pasta sa pesto sosom

    15.05.2016.

    Za pripremu ovog jela nije potrebno više od 15 minuta, a svrstava se među najukusnije specijalitete italijanske kuhinje.  Sastojci: • 400 gr kuvane testenine po želji • 150 gr ovčjeg sira za pesto sos: •    2 grančice svežeg bosiljka •    1dl Carapelli BIO ORGANIC ekstra devičanskog maslinovog ulja •    100 grama sitno iseckanih pinjola  •    nekoliko čena belog luka •    100 grama...

    Opširnije
  • Focaccia al pomodoro

    Focaccia al pomodoro

    15.05.2016.

    Ukusan italijanski hleb pod nazivom Focaccia se pravi u različitim varijantama. U kombinaciji sa paradajz pasatom je specijalitet u regionima u Apulija i Bazilikata regijama. Testo sa umakom od paradajza je odličan aperitiv ili predjelo, ali se može začiniti i mocarela sirom ili svežim povrćem, kao što su paprika, patlidžan ili tikvice.  Potrebno je: •    1 srednji krompir •    500 g pšeničnog brašna tipa 00 ...

    Opširnije