Kupi povoljno shop

Kontakt

Kupi povoljno d.o.o.
Batajnički drum 299
11 080 Zemun-Beograd, Srbija
+381 11 7870-630
office@kupipovoljno.rs

Info telefon +381 11 7870-627

Besplatna dostava za porudžbine preko 1.990,00 do 20kg

Načini plaćanja Pouzeće, Kartice, PayPal

CeneSve cene na sajtu su sa PDV

Kategorija Slatko carstvo

Način prikaza: TabelaLista
Baron Delicadore čokolada sa lešnikom u štanglicama 200gBaron Delicadore čokolada sa lešnikom u štanglicama 200gKupi239.99 RSD
Pomisao Baron Delicadore mlečnu čokoladu sa slatkim filom od topljenog lešnika, izaziva slatku čežnju kojoj ne mogu odoleti ni najprobirljiviji sladokusci. Lepa i elegantna, u specijalno upakovanim zlatnim štanglicama, jedinstvena je i prepoznatljiva među slatkišima koji se nude na tržištu. Osim prema unikatnom dizajnu, Baron čokolade se izdvajaju i po kvalitetu koji je identičan za ceo svet, prihvatljivoj ceni i pakovanju od 200 grama.
Baron Delicadore čokolada sa jagodom u štanglicama 200gBaron Delicadore čokolada sa jagodom u štanglicama 200gKupi239.99 RSD
Baron Delicadore mlečna čokolada sa slatkim filom od jagode, predstavlja savršenu harmoniju ukusa. Kada je probate imate utisak da jedete sveže, sočne jagode, upravo ubrane u bašti... Lepa i elegantna, u specijalno upakovanim zlatnim štanglicama, jedinstvena je i prepoznatljiva među slatkišima koji se nude na tržištu. Osim prema unikatnom dizajnu, Baron čokolade se izdvajaju i po kvalitetu koji je identičan za ceo svet, prihvatljivoj ceni i pakovanju od 200 grama.
Baron Delicadore bela čokolada sa kokosom 200gBaron Delicadore bela čokolada sa kokosom 200gKupi239.99 RSD
Jedinstvena Delicadore bela čokolada sa punjenjem od kokosa. Probaćete čaroliju dva ukusa puteraste bele čokolade i uvek odličnog kokosa i bićete oduševljeni. Svakom pojedenom štanglicom bićete korak bliže čaroliji.
Baron Delicadore čokolada Macchiato 200gBaron Delicadore čokolada Macchiato 200gKupi239.99 RSD
Baron Delicadore mlečna čokolada punjena slatkim filom sa ukusom prave italijanske kafe Latte Macchiato vas neće ostaviti ravnodušnim. Lepa i elegantna, u specijalno upakovanim zlatnim štanglicama, jedinstvena je i prepoznatljiva među slatkišima koji se nude na tržištu. Osim prema unikatnom dizajnu, Baron čokolade se izdvajaju i po kvalitetu koji je identičan za ceo svet, prihvatljivoj ceni i pakovanju od 200 grama.
Baron Delicadore čokolada sa caramelom 200gBaron Delicadore čokolada sa caramelom 200gKupi239.99 RSD
Baron Delicadore mlečna čokolada sa slatkim karamel punjenjem, spojila je u sebi dve svetski najvoljenije poslastice – karamelu i čokoladu!  Lepa  i  elegantna,  u  specijalno  upakovanim  zlatnim  štanglicama, jedinstvena je i prepoznatljiva među slatkišima koji se nude na tržištu. Osim prema unikatnom dizajnu, Baron čokolade se izdvajaju i po kvalitetu koji je identičan za ceo svet, prihvatljivoj ceni i pakovanju od 200 grama.
Baron Delicadore čokolada - Cherry 200gBaron Delicadore čokolada - Cherry 200gKupi239.99 RSD
Jedinstveni ukus čokolade sa ukusom trešnje. Izvanredan desert u luksuznom pakovanju. Ukus sladak, mlečni sa nenametljivom primesom trešnje. Odličan i ukusan desert.
Baron Delicadore čokolada - Irish Cream 200gBaron Delicadore čokolada - Irish Cream 200gKupi239.99 RSD
Čokolada sa Irskim kremom biće Vaša nova omiljena poslastica. Ukus kafe koji osvaja, za sve ljubitelje kafe. Čokolada i kafa se nikada nisu bolje slagale.
Baron Delicadore čokolada - Whiskey 200gBaron Delicadore čokolada - Whiskey 200gKupi239.99 RSD
Ostvaruje se san ljubitelja čokolade i viskija. Kombinacija čokolade koja se topi u ustima i arome viskija koja osvaja sva Vaša čula neće Vas izneveriti. Savršena za Vas i Vaše prijatelje.
Baron Delicadore čokolada - Mint 200gBaron Delicadore čokolada - Mint 200gKupi239.99 RSD
Ljubitelji mente dobijaju desert za obožavanje. Svaka štanglica je savršenstvo čokolade i mente koja osvaja izvanrednim ukusom. U luksuznom pakovanju, biće sjajan poklon.
Baron Mojito čokolada 100gBaron Mojito čokolada 100gKupi129.99 RSD
Ljubitelj ste Mohito koktela, ali Vam i čokolada pričinjava pravo zadovoljstvo? Zahvaljujući Baron Mohito čokoladi, imate mogućnost da probate oba ukusa u jednom proizvodu! Ova čokolada se sastoji od osam štanglica tamne čokolade punjenih kremom, sa blagim ukusom mente, upakovanih u zlatne, luksuzne štanglice. Ovaj neobičan i nesvakidašnji ukus je jedinstven na našem tržištu i namenjen je pravim sladokuscima spremnim da probaju nove slatke kombinacije. Osim prema unikatnom...
Hibbi Mlekoladki sa mlečnim kremom 100gHibbi Mlekoladki sa mlečnim kremom 100gKupi89.99 RSD
Mališanima ćete izmamiti naslađi osmeh Baron Hibbi mlečnom čokoladom. Punjene slatkim mlečnim kremom od mleka, posebno su namenjene za decu. Sadrže znatno više mleka i kalcijuma od običnih čokolada. Osam štanglica ove dečije čokolade predstavljaju 100 grama prave dečije radosti. Za kvalitet svojih proizvoda, kompanija Milano koja je proizvođač Hibbi čokolada, dobitnik je brojnih sertifikata i nagrada.
Hibbi Mlekoladki sa jagoda - jogurt kremom 100gHibbi Mlekoladki sa jagoda - jogurt kremom 100gKupi89.99 RSD
Mališanima ćete izmamiti naslađi osmeh Baron Hibbi mlečnom čokoladom. Punjene slasnim kremom od jagoda, posebno su namenjene za decu. Sadrže znatno više mleka i kalcijuma od običnih čokolada. Osam štanglica ove dečije čokolade predstavljaju 100 grama prave dečije radosti. Za kvalitet svojih proizvoda, kompanija Milano koja je proizvođač Hibbi čokolada, dobitnik je brojnih sertifikata i nagrada.
Baron Tiramisu čokolada 100gBaron Tiramisu čokolada 100gKupi129.99 RSD
Volite italijanski kolač Tiramisu? Zahvaljujući Baron Tiramisu čokoladi imate mogućnost da osetite predivan ukus ovog tradicionalnog kolača. Čokolada se sastoji od osam štanglica tamne čokolade punjenih kremom, upakovanih u zlatne, luksuzne štanglice. Ovaj neobičan i nesvakidašnji ukus je jedinstven na našem tržištu i namenjen je pravim sladokuscima spremnim da probaju nove slatke kombinacije. Osim prema unikatnom dizajnu, Baron čokolade se izdvajaju i po kvalitetu koji je...
Baron Cappuccino čokolada 100gBaron Cappuccino čokolada 100gKupi129.99 RSD
Ukoliko ste istinski ljubitelj pravog italijanskog kapiućina, zahvaljujući Baron Cappucino čokoladi imate mogućnost da osetite predivan ukus ovog tradicionalnog italijanskog napitka. Čokolada se sastoji od osam štanglica tamne čokolade punjenih kremom, upakovanih u zlatne, luksuzne štanglice. Ovaj neobičan i nesvakidašnji ukus je jedinstven na našem tržištu i namenjen je pravim sladokuscima spremnim da probaju nove slatke kombinacije. Osim prema unikatnom dizajnu, Baron čokolade...
Baron Sweet Obsession 250gBaron Sweet Obsession 250gKupi369.99 RSD
Opsesija ukusa! Kolekcija čokolade sa četiri izuzetnih ukusa: mlečna čokolada, mlečna čokolada sa narandžom i vanilom, mlečna čokolada sa ukusom kafe i mlečna čokolada sa aromom višnje.
Frankonia tamna No sugar Added 80gFrankonia tamna No sugar Added 80gKupi279.99 RSD
Frankonia tamna No sugar Added 80g
Frankonia bela sa malinom No sugar Added 85gFrankonia bela sa malinom No sugar Added 85gKupi254.45 RSD
Frankonia bela sa malinom No sugar Added 85g
Schogetten mlečna čokolada 100gSchogetten mlečna čokolada 100gKupi144.99 RSD
Neodoljivi ukus savršene nemačke Schogetten mlečne čokolade idealan je za one koji vole konkretan, pun ukus, bez ostalih primesa i dodataka. Uživajte u 18 kockica punog mlečnog ukusa čokolade. Jednostavna i savršena čokolada, bez aditiva i veštačkih boja.
Schogetten bela čokolada 100gSchogetten bela čokolada 100gKupi144.99 RSD
Schogetten bela čokolada sadrži kakao puter kao jedini izvor masnoća. Jeftinije verzije bele čokolade umesto kakao putera mogu da sadrže palmino ulje ili neke druge jeftinije masnoće. Pre nego što kupite belu čokoladu pogledajte sastojke. Uverićete se da je Schogetten bela čokolada upravo sastavljena od kakao putera! Tako da možete da se opustite i uživate u Vašem omiljenom ukusu Schogetten Nemačke čokolade.
Schogetten čokolada sa lešnikom 100gSchogetten čokolada sa lešnikom 100gKupi144.99 RSD
Schogetten čokoladu sa komadićima lešnika zavolećete već na prvi zalogaj, ovaj tradiocionalni ukus oplemenjen najfinijim komadićima lešnika. Nezobilazna čokolada od 18 kockica za prave sladokusce i nešto što uvek morate imati u svojoj torbi. Ova tradicionalna Nemačka čokolada je neodoljivo hrskavo iskustvo kome nećete odoleti.
Schogetten čokolada noisette 100grSchogetten čokolada noisette 100grKupi144.99 RSD
Kombinacija čokolade i pralina sa lešnikom je nesvakidašnji ukus koji oduševljava i najistančanije čulo ukusa. Konzumiranjem ove Schogetten čokolade u potpunosti ćete zadovoljiti potrebu za slašću, jer u sebi, zapravo sadrži dve poslastice. Interesantno zvuči, ali je još bolje kada se proba. 
Schogetten čokolada  jagoda - jogurt 100gSchogetten čokolada jagoda - jogurt 100gKupi134.99 RSD
Ukus svežih jagoda, jogurta i najukusnije čokolade spojen je u 18 kockica Schogetten čokolade jagoda-jogurt! Ova kombinacija osvaja na prvi zalogaj i predstavlja pravo carstvo za Vaša istančana čula. Zato je Schogetten čokolada jagoda jogurt pavi ukus leta na Vašem stolu.
Schogetten dečija čokolada 100gSchogetten dečija čokolada 100gKupi144.99 RSD
Mališani obožavaju čokoladu, a mi da im udovoljimo. Ipak, nije svaka čokolada pogodna za njih. Schogetten dečija čokolada je specijalno formulisana za najmlađe, punjena slatkim mlečnim kremom. Sadrži veći procenat mleka i kalcijuma, kako bi Vaši nadraži uživali u slatkišu namenjenom baš za njih. Poklonite im ovu čokoladu, jer je 18 kockica u pakovanju  ono o čemu svaki mališan sanja.
Schogetten čokolada trilogia 100gSchogetten čokolada trilogia 100gKupi144.99 RSD
Za one neodlučne kada je ukus čokolade u pitanju, tu je Schogetten Trilogia - u svakoj od 18 kockica nalaze tri različita ukusa: bela čokolada sa ljuspicama lešnika, Gianduia lešnik mlečna čokolada i mlečna čokolada. Kombinacija tri vrste najkvalitetnije nemačke čokolade oduševljava svakog ljubitelja slatkiša. Tri potpuno savršena ukusa u jednom zalogaju su ono što ovu čokoladu izdvaja i čini je potpuno 
Schogetten čokolada stracciatella 100gSchogetten čokolada stracciatella 100gKupi144.99 RSD
Zahvaljujući ovoj čokoladi, u idealnoj kombinaciji dva omiljena slatkiša sada možete uživati tokom cele godine, jer svaka od 18 kockica u sebi sadrži ukus Straćatela sladoleda. Pun ukus ove nesvakidašnje kombinacije donosi zadovoljstvo svakom pravom sladokuscu.
Schogetten čokolada tamna 100gSchogetten čokolada tamna 100gKupi144.99 RSD
Tamna čokolada, između ostalog, otpušta hormon sreće endorfin, i na taj način nam smanjuje anksioznost, a pored toga prepuna je magnezijuma koji takođe važi za jedan od boljih prirodnih podizača raspoloženja koji sprečava zadržavanje vode u organizmu i smanjuje nadutost. Schogetten tamna čokolada, osim navedenih prednosti, ima divan ukus i proizvedena je od najkvalitetnijih sastojaka, pa ćete u njoj naći zdravlje i zadovoljstvo na jednom mestu. Schogetten tamna čokolada se...