Kategorija Carapelli


Carapelli ekstra devičansko maslinovo ulje, brend broj 1 u Italiji, proizvodi se hladnim ceđenjem od 100% italijanskih maslina. Sadrži samo 0.5% kiselosti. Svojom tradicijom i originalnom recepturom, garantuje vam vrhunski kvalitet i užitak. Preporučije se za pripremu salata, marinada, preliva i umaka.


Carapelli ekstra devičansko maslinovo ulje, brend broj 1 u Italiji, proizvodi se hladnim ceđenjem od 100% italijanskih maslina. Sadrži samo 0.5% kiselosti. Svojom tradicijom i originalnom recepturom, garantuje vam vrhunski kvalitet i užitak. Preporučije se za pripremu salata, marinada, preliva i umaka.


Carapelli ekstra devičansko maslinovo ulje, brend broj 1 u Italiji, proizvodi se hladnim ceđenjem od 100% italijanskih maslina. Sadrži samo 0.5% kiselosti. Svojom tradicijom i originalnom recepturom, garantuje vam vrhunski kvalitet i užitak. Preporučije se za pripremu salata, marinada, preliva i umaka.


Za pripremu 1l Carapelli ulja od koštica grožđa je potrebno 15kg koštica grožđa. Pogodno je za prženje, koje zahteva visoke temperature, tačka paljenja je 216 stepeni.


Carapelli BIO ORGANIC - delikatno hladno ceđeno ekstra devičansko maslinovo ulje pravi se od isključivo ORGANSKI uzgajanih maslina iz srca Toskane. Procenat kiselosti je svega 0,5%. Idealan je odabir prilikom pripreme marinadi, sosova i drugih delicija.


Carapelli Il Frantolio ekstra devičansko maslinovo ulje je omiljeno ulje Italijana. Carapelli Il Frantolio je veoma cenjeno hladno ceđeno maslinovo ulje, koje pored najfinije teksture i bogatog prirodnog ukusa, daje potvrdu zašto je Carapelli brend broj 1 u Italiji.


Carapelli Il Frantolio ekstra devičansko maslinovo ulje je omiljeno ulje Italijana. Carapelli Il Frantolio je veoma cenjeno hladno ceđeno maslinovo ulje, koje pored najfinije teksture i bogatog prirodnog ukusa, daje potvrdu zašto je Carapelli brend broj 1 u Italiji.


Carapelli il Nobile ekstradevičansko maslinovo ulje je brend broj 1 u Italiji, pravi se tradicionalnom i vekovima starom metodom hladnog ceđenja iz polpe toskanskih maslina. Sardži najniži procenat kiselosti svega 0.3%. Intenzivan ukus pravog maslinovog ulja, je odličan izbor prilikom pripreme svih vrsta jela.


Balsamiko sirće je savršen dodatak maslinovom ulju, ono se koristi kao preliv za salate,za konzerviranje povrća i pripremu soseva. Pripremite zdravija i ukusnija jela, koja se zasnivaju na salatama i prelivu od balsamiko sirćeta. Koristite balsamiko sirće kao zamenu za tradicionalno vinsko sirće. U odnosu na tradicionalno vinsko sirće, balsamiko sirće ima blagi ukus i aromu.