Kupi povoljno shop

Kontakt

Kupi povoljno d.o.o.
Batajnički drum 299
11 080 Zemun-Beograd, Srbija
+381 11 7870-630
office@kupipovoljno.rs

Info telefon +381 11 7870-627

Besplatna dostava za porudžbine preko 1.990,00 do 20kg

Načini plaćanja Pouzeće, Kartice, PayPal

CeneSve cene na sajtu su sa PDV

Kategorija Baron

Način prikaza: TabelaLista
Baron Delicadore čokolada sa lešnikom u štanglicama 200gBaron Delicadore čokolada sa lešnikom u štanglicama 200gKupi239.99 RSD
Pomisao Baron Delicadore mlečnu čokoladu sa slatkim filom od topljenog lešnika, izaziva slatku čežnju kojoj ne mogu odoleti ni najprobirljiviji sladokusci. Lepa i elegantna, u specijalno upakovanim zlatnim štanglicama, jedinstvena je i prepoznatljiva među slatkišima koji se nude na tržištu. Osim prema unikatnom dizajnu, Baron čokolade se izdvajaju i po kvalitetu koji je identičan za ceo svet, prihvatljivoj ceni i pakovanju od 200 grama.
Baron Delicadore čokolada sa jagodom u štanglicama 200gBaron Delicadore čokolada sa jagodom u štanglicama 200gKupi239.99 RSD
Baron Delicadore mlečna čokolada sa slatkim filom od jagode, predstavlja savršenu harmoniju ukusa. Kada je probate imate utisak da jedete sveže, sočne jagode, upravo ubrane u bašti... Lepa i elegantna, u specijalno upakovanim zlatnim štanglicama, jedinstvena je i prepoznatljiva među slatkišima koji se nude na tržištu. Osim prema unikatnom dizajnu, Baron čokolade se izdvajaju i po kvalitetu koji je identičan za ceo svet, prihvatljivoj ceni i pakovanju od 200 grama.
Baron Delicadore bela čokolada sa kokosom 200gBaron Delicadore bela čokolada sa kokosom 200gKupi239.99 RSD
Jedinstvena Delicadore bela čokolada sa punjenjem od kokosa. Probaćete čaroliju dva ukusa puteraste bele čokolade i uvek odličnog kokosa i bićete oduševljeni. Svakom pojedenom štanglicom bićete korak bliže čaroliji.
Baron Delicadore čokolada Macchiato 200gBaron Delicadore čokolada Macchiato 200gKupi239.99 RSD
Baron Delicadore mlečna čokolada punjena slatkim filom sa ukusom prave italijanske kafe Latte Macchiato vas neće ostaviti ravnodušnim. Lepa i elegantna, u specijalno upakovanim zlatnim štanglicama, jedinstvena je i prepoznatljiva među slatkišima koji se nude na tržištu. Osim prema unikatnom dizajnu, Baron čokolade se izdvajaju i po kvalitetu koji je identičan za ceo svet, prihvatljivoj ceni i pakovanju od 200 grama.
Baron Delicadore čokolada sa caramelom 200gBaron Delicadore čokolada sa caramelom 200gKupi239.99 RSD
Baron Delicadore mlečna čokolada sa slatkim karamel punjenjem, spojila je u sebi dve svetski najvoljenije poslastice – karamelu i čokoladu!  Lepa  i  elegantna,  u  specijalno  upakovanim  zlatnim  štanglicama, jedinstvena je i prepoznatljiva među slatkišima koji se nude na tržištu. Osim prema unikatnom dizajnu, Baron čokolade se izdvajaju i po kvalitetu koji je identičan za ceo svet, prihvatljivoj ceni i pakovanju od 200 grama.
Baron Delicadore čokolada - Cherry 200gBaron Delicadore čokolada - Cherry 200gKupi239.99 RSD
Jedinstveni ukus čokolade sa ukusom trešnje. Izvanredan desert u luksuznom pakovanju. Ukus sladak, mlečni sa nenametljivom primesom trešnje. Odličan i ukusan desert.
Baron Delicadore čokolada - Irish Cream 200gBaron Delicadore čokolada - Irish Cream 200gKupi239.99 RSD
Čokolada sa Irskim kremom biće Vaša nova omiljena poslastica. Ukus kafe koji osvaja, za sve ljubitelje kafe. Čokolada i kafa se nikada nisu bolje slagale.
Baron Delicadore čokolada - Whiskey 200gBaron Delicadore čokolada - Whiskey 200gKupi239.99 RSD
Ostvaruje se san ljubitelja čokolade i viskija. Kombinacija čokolade koja se topi u ustima i arome viskija koja osvaja sva Vaša čula neće Vas izneveriti. Savršena za Vas i Vaše prijatelje.
Baron Delicadore čokolada - Mint 200gBaron Delicadore čokolada - Mint 200gKupi239.99 RSD
Ljubitelji mente dobijaju desert za obožavanje. Svaka štanglica je savršenstvo čokolade i mente koja osvaja izvanrednim ukusom. U luksuznom pakovanju, biće sjajan poklon.
Baron Mojito čokolada 100gBaron Mojito čokolada 100gKupi129.99 RSD
Ljubitelj ste Mohito koktela, ali Vam i čokolada pričinjava pravo zadovoljstvo? Zahvaljujući Baron Mohito čokoladi, imate mogućnost da probate oba ukusa u jednom proizvodu! Ova čokolada se sastoji od osam štanglica tamne čokolade punjenih kremom, sa blagim ukusom mente, upakovanih u zlatne, luksuzne štanglice. Ovaj neobičan i nesvakidašnji ukus je jedinstven na našem tržištu i namenjen je pravim sladokuscima spremnim da probaju nove slatke kombinacije. Osim prema unikatnom...
Hibbi Mlekoladki sa mlečnim kremom 100gHibbi Mlekoladki sa mlečnim kremom 100gKupi89.99 RSD
Mališanima ćete izmamiti naslađi osmeh Baron Hibbi mlečnom čokoladom. Punjene slatkim mlečnim kremom od mleka, posebno su namenjene za decu. Sadrže znatno više mleka i kalcijuma od običnih čokolada. Osam štanglica ove dečije čokolade predstavljaju 100 grama prave dečije radosti. Za kvalitet svojih proizvoda, kompanija Milano koja je proizvođač Hibbi čokolada, dobitnik je brojnih sertifikata i nagrada.
Hibbi Mlekoladki sa jagoda - jogurt kremom 100gHibbi Mlekoladki sa jagoda - jogurt kremom 100gKupi89.99 RSD
Mališanima ćete izmamiti naslađi osmeh Baron Hibbi mlečnom čokoladom. Punjene slasnim kremom od jagoda, posebno su namenjene za decu. Sadrže znatno više mleka i kalcijuma od običnih čokolada. Osam štanglica ove dečije čokolade predstavljaju 100 grama prave dečije radosti. Za kvalitet svojih proizvoda, kompanija Milano koja je proizvođač Hibbi čokolada, dobitnik je brojnih sertifikata i nagrada.
Baron Tiramisu čokolada 100gBaron Tiramisu čokolada 100gKupi129.99 RSD
Volite italijanski kolač Tiramisu? Zahvaljujući Baron Tiramisu čokoladi imate mogućnost da osetite predivan ukus ovog tradicionalnog kolača. Čokolada se sastoji od osam štanglica tamne čokolade punjenih kremom, upakovanih u zlatne, luksuzne štanglice. Ovaj neobičan i nesvakidašnji ukus je jedinstven na našem tržištu i namenjen je pravim sladokuscima spremnim da probaju nove slatke kombinacije. Osim prema unikatnom dizajnu, Baron čokolade se izdvajaju i po kvalitetu koji je...
Baron Cappuccino čokolada 100gBaron Cappuccino čokolada 100gKupi129.99 RSD
Ukoliko ste istinski ljubitelj pravog italijanskog kapiućina, zahvaljujući Baron Cappucino čokoladi imate mogućnost da osetite predivan ukus ovog tradicionalnog italijanskog napitka. Čokolada se sastoji od osam štanglica tamne čokolade punjenih kremom, upakovanih u zlatne, luksuzne štanglice. Ovaj neobičan i nesvakidašnji ukus je jedinstven na našem tržištu i namenjen je pravim sladokuscima spremnim da probaju nove slatke kombinacije. Osim prema unikatnom dizajnu, Baron čokolade...
Baron Sweet Obsession 250gBaron Sweet Obsession 250gKupi369.99 RSD
Opsesija ukusa! Kolekcija čokolade sa četiri izuzetnih ukusa: mlečna čokolada, mlečna čokolada sa narandžom i vanilom, mlečna čokolada sa ukusom kafe i mlečna čokolada sa aromom višnje.